Tar hand om naglarna

Jag är världssämst på att ta hand om mina naglar. Att måla dom ofta är inget problem, att använda stark remover ofta är ett problem...hehe. Men jag har inte lyckats hitta någon bra remover som inte är stark. Har ni något tips på det? :)
 
Nu har jag i alla fall varit duktig och haft manikyr-stund med dessa produkter:
Nagelserum, rengöringsskrubb, nagelbandskräm och nagelfil från Depend.
 
Först tog jag bort nagellacket jag hade med nagellacksremover och tvättade sedan händerna ordentligt med tvål och vatten. Sedan la jag på rengöringsskrubben på nageln och nagelbanden och lät den vara i några minuter. Jag tvättade bort skrubben och gnuggade samtidigt över naglarna och nagelbanden.
 
Nagelserumet penslar man på och låter torka in i nageln, man kan massera in det om man vill. Det ger näring till nageln så att den håller sig hel (vilket mina naglar inte gör, jag borde ta hand om mina naglar oftare!). Sist penslade jag på lite nagelbandskräm som jag masserade in samtidigt som jag tryckte upp nagelbanden.
 
Det tar typ 5 minuter att göra allt det här, så jag borde lugnt kunna göra det varje gång jag tar bort nagellack och innan jag målar nytt. Men man är ju lite lat, hehe..
 
Hur tar ni hand om era naglar? Något tips ni vill dela med er av? :)
 

Glöm inte bort VECKANS BLOGG som avslutas på söndag!

Liknande inlägg

Kommentera här: