Äntligen har jag hittat min "ögonskuggsform"!

Igårkväll när jag gick upp till mitt och brorsans lilla hus, satte jag mig framför spegeln och glodde på mig själv. Tro inte att jag är egoistisk och satt och beundrade mig själv, nejnej! Jag glodde på min ögonform. Min ögonform som jag fortfarande inte har fattat.

Eftersom jag inte har fattat min ögonform så har jag haft lite problem med vilken "form" jag ska ha på min ögonskugga. Så det har blivit lite olika varje gång. Men nu. NU, eller asså.. igårkväll. Så fattade jag hur sjutton jag ska göra. Jag blev så glad!
 
Jag kom fram till hur jag skulle göra genom den här sminkningen. Jag drog ut ögonskuggan ganska långt i den yttre ögonvrån, och lite högre upp än vanligt.
 
 
Jag har använt:
Concelor "3 in 1", Viva la Diva
Liquid foundation "milk", Make up store
Compact powder "11", H&M
Rouge: "secret blush" från Lumene och "bronze" från H&M
Brun ögonskugga (till ögonbrynen) från Pashion cosmetics
High tech lighter "platina", Make up store
Ögonskuggor: silvrig, ljusblå, mörkblå från H&M (en palett med 4 färger)
Liquid eyeliner, H&M
Sensitive mascara, Make up store
 
Vad tycker ni?
 
 
1 mlie:

skriven

ohh så fint!
tänk om man kunde sminka sej, själv är jag helt värdelös X)

Svar: Tackar! Nej då, jag tror inte att du är värdelös! :) Det är bara att öva. Jag hoppas du tittar in här för lite tips då och då? :) Är det något speciellt du vill att jag ska skriva om?
Linnéa Alpsten

2 Hollpan :

skriven

Fin blogg!
Vill du göra bloggloving byte?:)

Svar: Tack så mycket, och detsamma! Du får jättegärna följa mig på bloglovin, men jag är inte så intresserad av vardagsbloggar tyvärr. Hoppas du får en bra dag! :) kram.
Linnéa Alpsten

Kommentera här: