Bara lurades lite :)

Jag färgade håret ännu rödare häromdagen, med färg från Loreal Paris Feria 666 Intensive red. Jag har tidigare använt Feria-färgerna och dem är verkligen superbra! Man har ett high shine-elixir i hårfärgen när man applicerar det, och håret blir verkligen glansigt! Det var dessutom väldigt mycket färg, så det räckte till hela mitt fluff.
 
Är det någon av er som testat denna färg, eller kanske har något bra tips på knalligt röd hårfärg?
 
 

Nyfärgat!

Jag har färgat håret igen, vilken färg tror ni det blev denna gång..? ;)
 
 

Två halvtrista sminkningar

Här är två sminkningar som jag gjort senaste dagarna. Jag har inte haft så där jättemycket inspiration och lust att dränka mig i färg, men jag drog i alla fall på lite gult när jag såg Electric banana band på Gröna Lund i torsdags (det var för övrigt en jättebra konsert!).
 
Den andra smikningen är från igår, då jag lite snabbt fixade mig för att ta en avskedsdrink hos en kompis. Han ska flytta till Kalmar och plugga, så vi lär inte kunna ses. :( Men det var i alla fall kul att se hans lägenhet och träffa några av hans vänner, mysigt!
 
 
Jag har använt samma basprodukter till båda sminkningarna:
IsaDora Wake up makeup mascara "02 sand"
Lumene Transparent puder
IsaDora Perfect powder blusher "20 frosty rose"
 
Ögonskuggan till den gula sminkningen heter "honey pie" och kommer från Make up store, i den andra har jag använt en ljusrosa och en ljusbrun från en H&M-palett. Även:
Maybelline Eye studio gel eyeliner "black"
IsaDora Vibralash mascara

Liknande inlägg