Svar på frågestunden

När började ditt intresse för skönhet?

Jag började använda mascara då och då när jag började i femman. I sexan-sjuan började jag gilla ögonskuggor, men det var i nian som sminkningarna tog fart och jag började blogga (på en annan blogg en denna). Jag älskar färg!

 

Ditt bästa sminktips?

Oj, det var en svår fråga! Uhm.. Jag skulle nog säga att det är att ta sig tid att göra dom där extra små sakerna i en sminkning som gör att det blir en bättre helhet. Till exempel lägga svart ögonskugga  mellan ögonfransarna (tightlina) så att huden inte lyser igenom mascaran, eller att applicera vit kajal på vattenlinjen för att öppna upp ögat.

Exempel: på den första sminkningen har jag "tightlinat", på den andra har jag inte gjort det.

 

Ett sminkmärke du inte tycker om?

Det är ju också svårt att svara på! Jag har inget sminkmärke jag avskyr, men några jag väljer att inte köpa för att jag fått allergiska reaktioner. Till exempel när jag köpa en mascara från Maybelline, det kommer jag inte göra igen, men jag älskar deras gel eyeliner! Jag har inget bra svar på den här frågan.

 

Vilket är ditt favoritsminkmärke?

Lugnt Sephoras egna märke! Dom har så mycket roligt, nytänkande och färgglatt. Deras ögonskuggor är fantastisktg bra och deras Full Action mascara är bäst!

 

Ett sminkmärke du inte skulle använda och varför?

Antagligen dom flesta asdyra märkena. Dels för att jag inte har ekonomi till det och dels för att det finns lika bra produkter till bättre priser.

 

Om du fick ta med dig en enda sminkprodukt när du ska resa utomlands, vad skulle det vara?

Utan att tveka: vattenfast mascara. Om man drar till ett varmt ställe utomlands vill man ändå inte gå runt med foundation osv. :)

 

Vad är det bästa med att blogga?

Det är att jag har en hel blogg med bara sminkningar, så jag kan inspirera mig själv och andra. Det är även jättekul att få bra respons från er läsare! Det blir lite egoboost liksom, haha!

 

Vilken kamera fotar du dina sminkbilder med?

Jag fotar mina sminkbilder med min Samsung smart kamera. Det är toppen för att den kan ansluta till wifi. Det är då väldigt lätt att langa över bilderna till datorn, utan att sitta och krångla med sladdar fram och tillbaka. Man kan dessutom koppla ihop den med telefonen. Det är en digitalkamera som är lätt att använda och tar väldigt bra och skarpa bilder.

 

Liknande inlägg

1 ♫♪ sandra:

skriven

kul att läsa!

Svar: Vad roligt att du tycker det. Ha en fin dag! :)
Linnéa Alpsten

2 Julia:

skriven

kul att läsa =)

Svar: Ha en bra dag! :D
Linnéa Alpsten

Kommentera här: