Tre random favoriter

Dessa tre är några av mina favoritprodukter som används flitigt, ni kanske har märkt det haha!
 
High tech lighter "platina" från Make up store, 155kr. Jag använder denna endast som ögonskuggsprimer och tycker den är toppenbra! Men det är egentligen en måndsidig produkt som kan användas som highlighter eller blandas med läppglans/ögonskugga för att bli läpprodukt. En toppenprodukt som är så värd pengarna!
 
3 in 1 concealor från Viva la Diva, 79kr. Jag köpte denna i taxfreen på en Finlandsfärga, och det var nog ett av dem bästa basproduktköpen jag har gjort. Det finns flera märken som gör dessa 3 in 1 concealors, bland annat Kicks och Make up store, men jag är helnöjd med denna så jag känner inget behov att byta. Den är ganska dryg så den räcker länge.
 
Colorfull eyeshadow "mangoshake" från Sephora, tror den kostar runt 100-lappen. Vem vill inte ha alla Sephoras singelögonskuggor? Dem är ju underbara allihopa! Jag bestämde mig i alla fall för att köpa denna härliga orangea för att jag inte hade någon bra orange ögonskugga. Den är bra pigmenterad och håller jättebra, trots det är den lätt att tvätta bort. Jag rekomenderar den verkligen!
 
 

Liknande inlägg

1 Josephine - Living in London:

skriven

Sv; Tusen tack! :D

Svar: Ha en bra dag! :D
Linnéa Alpsten

2 Fani:

skriven

Cool orange färg! Hade passat bra ihop med min nya hårfärg :D Nu fick jag lite inspiration minsann, tack för det :) ;)

Svar: Nice! :D
Linnéa Alpsten

3 ♫♪ sandra:

skriven

bra tips!

Svar: Tack! :D
Linnéa Alpsten

4 Twiggy Lundberg:

skriven

High tech lightern gillar jag med, fast inte i platina, i och med att jag mest använder mörka färger :) Och concealern från Viva La Diva köpte jag för typ, 1,5 år sen när jag var ny med concealer (aldrig behövt förrut) men jag är då supernöjd! Är alltid kul när budget är bra :D

Svar: Ja då passar den inte så bra för att den lyser igenom. :) Och jag håller med! Det är nice att inte behöva lägga supermycket pengar på basprodukter. :D
Linnéa Alpsten

5 Natalie:

skriven

testat Mary Kay?
jobbar som hudvårdskonsult och det finns många bra produkter :D

Svar: Nej det har jag faktiskt inte. Är de bra? :)
Linnéa Alpsten

6 Alice:

skriven

sv: Vad kul att du gillade den! :)

7 Katta:

skriven

Fint!

Svar: Visst är dem! :D
Linnéa Alpsten

8 Anna Betlehem:

skriven

detdär sminkprodukterna är verkligen bra!

Svar: Jaaa verkligen! :D
Linnéa Alpsten

9 frida christina:

skriven

Vilka bra produkter!

Svar: Jaa verkligen! :D
Linnéa Alpsten

10 Faye:

skriven

3 in 1 concealor'n har jag aldrig fattat. Tre olika färger? Hur använder man dem på ett bra sätt? Min hudton är inte lik någon av färgerna. Skulle du kunna förklara hur man gör?
kram!

Svar: Det är inte för att matcha din hudton utan för att täcka olika saker. Den gula neutraliserar (dämpar färgen på) röda partier, t.ex vid näsan eller finnar. Den röda neutraliserar blåa partier, t.ex mörka ringar under ögonen. Den beiga är till för att blanda ut den röda o gula, så dom smälter in bättre, eller så kan den beiga användas som highlighter. :) Hoppas det svarade på din fråga, fråga igen annars! :)
Linnéa Alpsten

Kommentera här: