Nej men hejsan!

Det var ett tag sen. Som några av er påpekat så var det ett bra tag sedan jag bloggade, heh, och det finns ju såklart en massa anledningar bakom det. Jag går sista året på gymnasiet, pluggar mycket, jobbar på ICA och spelar innebandy. Därimellan träffar jag min pojkvän och mina vänner och försöker att lära mig att kunna släppa allt och bara slappna av/göra ingenting.
 
Som ni förstår så är jag en ganska upptagen person just nu. Jag hatar det, men så är det. Jag har inte sminkat mig på evigheter känns det som! Men jag vill ju.
 
Bloggen kommer finnas kvar, och jag kommer blogga när jag har tid. :) Och material så klart.
 
Jag gjorde en halloweensminkning häromdagen, blev inspirerad av krossade speglar och hittade sminkningar på andra som sminkad krossat glas i ansiktet. Det blev inte jättebra, men det var roligt att testa för jag har aldrig gjort något liknande. Vad tycker ni?
 
För övrigt, tänker ni göra någon häftig halloweensminkning/klädsel/naglar? :)
 
 

Liknande inlägg

1 Johanna:

skriven

Cool bild :D

Svar: Tack så mycket! :D
Linnéa Alpsten

2 Barbro:

skriven

Hej
Glaskrossminkningen var riktigt otäck ut och sen såg du så allvarlig ut i bakgrunden. Jag hoppas du hinner ta det lugnt ibland även om livet är fullt inbokat.
Kram Barbro

Svar: Hej!Tack så mycket Barbro. Jodå, just nu har jag tagit det lugnt några dagar och njutit av höstlovet, men jag ska jobba lite kommande dagar. Ha det bra! Kram
Linnéa Alpsten

Kommentera här: