Lila, fina lila

En lila härlig sminkning som jag gjorde för några dagar sedan. Är det någon som är intresserad av en tutorial på denna sminkning? :)
 
Jag älskar för övrigt min hårfärg! Rött <3
 
 
Ansikte:
IsaDora Wake up makeup foundation "02 sand"
Lumene Transparent puder
 
Ögon:
Make up store High tech lighter "platina"
Ögonskuggor: matte beige och aprikosfärgad från Pashion Cosmetics ögonskuggspallett. Silvrig, lila och mörklila från H&M.
Maybelline Eye studio gel eyeliner
IsaDora inliner kajal black
IsaDora Vibralash mascara

Liknande inlägg

1 FrökenTV, bloggen om tv och film:

skriven

så snyggt

Svar: Tack!
Linnéa Alpsten

2 Jennisbeauty:

skriven

Sv; Visste inte att jag lånade bilden av henne. (Vet inte ens hem det är, sökte bara fram något på google...) Ska tänka på det nästa gång jag googlar bilder

Sen var det ju lite onödigt av dig att göra en tupp av en fjäder genom att gå och skvallra till henne. Jag tog som sagt bara en random google-bild och det var inte meningen att stjäla något. Jag kan ta det med henne, du hade inte behövt gå och skvallra innan du fick höra min sida av saken. Men som sagt jag ska tänka efter nästa gång :)

Svar: Vänta va?! Jag har inte sagt något till henne, absolut inte! Jag hoppas du litar på mig, men herregud så omogen skulle jag aldrig vara, du lånade ju bara en bild! Jag menade bara vänligt till framtiden eftersom man faktiskt kan bli anmäld av att ta andras bilder, och det vill jag inte att du ska råka ut för. Har Helena hört av sig till dig? (för övrigt kan jag inte ens kommentera på helenas blogg, det laggar för mig)
Linnéa Alpsten

3 ɑ n n i k ɑ:

skriven

Så fint! :)

Svar: Tack du! :) Ha en fin helg!
Linnéa Alpsten

4 ɑ n n i k ɑ:

skriven

SV: tack :)

5 Isabel R:

skriven

wow vad du är duktig!!!<3

Svar: Tack så mycket! :D
Linnéa Alpsten

6 Jennisbeauty:

skriven

Oj då ber jag om ursäkt! trodde verkligen det var så att du hade kontaktat henne :) Ja, hon skrev en kommentar direkt efter dig! "fina ögon, kan de vara mina tro? :)" eller något sådant. Så trodde det var du som hade skvallrat haha. Men då vet jag! Förstår helt hur du tänkte, jag ska absolut tänka efter i framtiden när jag lånar bilder :D Ha en underbar helg! Kramar!

Svar: Oj, men shit vad konstigt! :o Jaja, det var i alla fall bara sagt med välmening från min sida. Hoppas du har en trevlig helg! Kram
Linnéa Alpsten

Kommentera här: